LED-Lampen Specialist

De actuele toekomst van verlichting = LED

TOEKOMST VAN VERLICHTING = LED

LED-Verlichting heeft alleen maar voordelen ten opzichte van bestaande soorten verlichting zoals halogeen-verlichting of spaarlampen. LED-Verlichting – energiezuinig – hebben een langere levensduur – geringe warmte ontwikkeling – milieu vriendelijk. LED geeft ander soort licht af en de spreiding is ook iets anders dan de huidige halogeen-lampen, u moet dus meer armaturen gebruiken om het zelfde resultaat in verlichting te verkrijgen. LED-lampen zijn meer sfeerbepalend. Vraag uw advies bij ons.

LED-VERLICHTING IN KWALITEIT

De prijs van een product wordt mede bepaald door de kwaliteit van de gebruikte LED en de materialen die nodig zijn om de LED aan te sturen. Producten die gebruik maken van de topmerken, liggen in prijs iets hoger dan van het gemiddelde product welke u bij de bouwmarkten kunt aanschaffen. De goedkopere LED-lampen leveren niet het gewenste nivo. Kwaliteit voor kwaliteit. Onze garantie. Team De Fluitketel.

ONZE COLLECTIE LED-LAMPEN

Brede keuze in veel perfecte vormen, ontwerpen, uitvoeringen en materialen. LED-verlichting is overigens wel leverbaar met een warme kleur. Dat is een kwestie van advies op de plaats en de kwaliteit van de juiste keuze(s). Wij assisteren u daar graag bij. Tot ziens bij De Fluitketel – LED IT BE.

LED IT BE

LED-VERLICHTING IS DE GEWENSTE ENERGIEZUINIGE TOEKOMST. Energie voordeliger – Langere levensduur – Minder warmte afgifte – Efficiënter. Veel soorten en maten – Stevig en sterk – Geen instabiele verlichting – 99% Recyclebaar. Geen UV en infrarood in het spectrum – TOP-DESIGN in maten, materialen en uitstraling. Veel langere levensduur tov reguliere lampen. 30.000 tot 50.000 branduren. LED YOU BE

Selectie LED-Lampen in de winkel

Uitgebreide LED lampen collectie kunt u op de 1e etage live bewonderen

error: Content is protected !!