• Show All
  • De Fluitketel Verlichting - Highlight

Aangenaam om kennis met u te maken

OVER ONS

Hallo,  Leuk dat u onze website heeft gevonden. Mijn naam is Bert Koerts – eigenaar van deze zaak.

Als je met elektriciteit werkt, gaat veiligheid voor alles

Met zijn technische achtergrond is Bert van alle markten thuis. Hij verkoopt niet alleen lampen, hij installeert ze ook bij klanten en draagt er zorg voor dat alles naar behoren functioneert. Als professional kijkt hij bij mensen thuis of op kantoor of alle draden wel correct zijn aangesloten. Er zijn situaties dat controle echt noodzakelijk is. Dat herstel ik dan, want we willen uitdrukkelijk geen ongelukken. En gaat er iets stuk, geen probleem. Want repareren doen wij ook in eigen huis. En omdat we alles in eigen beheer hebben en niets uit hoeven te besteden, kunnen we dat doen tegen een scherpe prijs.
1
BRON: Assercourant.nl

FLUITKETEL HISTORIE

De naam van de winkel, De Fluitketel, roept nou niet direct associaties op met verlichting. De Fluitketel is een familiebedrijf, dat mijn ouders hebben overgenomen. Het was daarvoor een winkel in huishoudelijke artikelen in Veendam, die op een gegeven moment afbrandde. Tussen de puinhopen vonden de vorige eigenaren een kleine fluitketel, die de brand had overleefd. Die fluitketel werd als symbool ingemetseld in een muurtje in de nieuwe winkel, die ook de naam De Fluitketel kreeg.

Ook lampen zijn voortdurend in ontwikkeling. De gloeilamp verdween, het LED-licht en de halogeenverlichting kwamen. Lampen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Om met De Fluitketel helemaal up to date te blijven, bezoek ik veel beurzen. Uiteraard hebben we de traditionele verlichting ook nog steeds in huis.

BRON: Assercourant.nl

De Fluitketel Verlichting

In contact met De Fluitketel

8 + 11 =

Highlight DFK

DE FLUITKETEL

Verlichtingsspeciaalzaak
Gedempte Singel 38
9401 JR Assen
Tel. 0592 330956

OPEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

Contact