Collecties

NIEUW Masterlight collectie in de winkel

Voor deskundig advies loopt u even bij ons binnen

DFKWinkel

WINKEL DESIGN

VERLICHTING WINKEL

Het is een ervaren kunst om de juiste verlichting op de perfecte plaats het optimale van het presenteren artikel | product te realiseren.

Presentatie is communicatie met het publiek voor elke winkel. Maakt niets uit wat u verkoopt. Een professioneel ingerichte etalage en winkel maakt wel degelijk het verschil van het keuze moment. Maak zelf het verschil tov de directe conculega’s in de winkelstraat. Etalageverlichting laten aansluiten op uw winkel is natuurlijk de wens van elke winkelier.

De fluitketel

KANTOOR DESIGN

VERLICHTING KANTOOR

Prestatie stimulerend met als gevolg dat het algemene rendement een boost kan genereren.
Prettig voelen op de werkplek is voor velen een ultieme wens.
Zowel werkgever als werknemer zijn het daar grondig over eens.

Onderdeel van het kleine grote geheel is natuurlijk de werkomgeving in het algemeen en per werkplek specifiek.
De juiste verlichting op de perfecte plaats is realiseerbaar.

Verlicht maatwerk.

De Fluitketel Verlichting Assen

THUIS DESIGN

VERLICHTING THUIS IN HUIS

Alles is klaar in en om het huis. Veel moeite gekost maar het resultaat is gelijk aan de uitgesproken wens. We zijn tevreden op het moment. Maar hebben we wel voldoende aandacht geschonken aan de lampen en verlichting? 
HET KAN NOG STEEDS. Verlichting in huis, alle kamers, heeft zoveel meer te bieden dan een lampje op de kast of aan de muur. Wij adviseren, realiseren op maat en budget voor iedereen. Neem daarvoor nog wel even contact met ons op.

COLLECTIES VAN TOONAANGEVENDE FABRIKANTEN IN HUIS

– Accessoires – Bureauverlichting – Classic Lights – Design Lights – Hanglampen – LED-Verlichting – Plafondlampen – Spotlights + Wandlampen – Tafellampen – Sfeer – Werk – Kinderkamer – Trendy verlichting – Vloerlampen – Lampenkappen – Armaturen – Modern – Hedendaags – Landelijk – Combinatieverlichting en veel meer. De collecties van De Fluitketel is bijzonder ruim in alle facetten van hedendaags licht en actuele verlichting. Keuzes zijn slechts beperkingen van de complete laatste collecties van de fabrikanten. De toegepaste kleuren, materialen, vormen, modellen en systemen zijn voorzien van de meest moderne toepassingen van onze tijd. Wij nodigen u hierbij uit om uw lamp of accessoire bij ons te vinden. Loop vooral eens vrijblijvend bij ons binnen. Wij kunnen u adviseren en voorlichten betreffende toepassing, plaatsing, opbrengst en natuurlijk om uw gewenste voorkeur bij ons te vinden.

EIGEN STIJL DOOR HET HUIS OF EFFICIËNTE VERLICHTING OP KANTOOR

Het is een verlichte kunst om de juiste lamp(en) te vinden die precies passen bij uw interieur of identiteit.
Een hele uitdaging die veel tijd kost met vaak een teleurstellende uitkomst. En niet tevreden zijn is vaak het gevolg van verkeerde keuzes. Achteraf uiteraard. Zonde van de tijd en verspilde energie. De Fluitketel kan u een ruime keuze verlichting in diverse stijlen, kleuren en uitvoeringen aanbieden. Wij adviseren en realiseren op maat. Met veel ongekende mogelijkheden en specifieke uitvoeringen. Uiteraard als alleenstaande lamp of juist als onderdeel van een combinatie en/of collectie. Wij kunnen u veel modellen aanbieden in tijdloze uitvoeringen of juist die hedendaagse lamp met de allernieuwste lichttoepassing van nu. De keuze is aan u en hierbij nodigen wij u vriendelijk uit. TEAM DE FLUITKETEL.

Onze gevoerde TOP-merken in verlichting

error: Content is protected !!